Open menu

Уважаеми зрелостници, родители и колеги,
Церемонията по дипломиране на поредния випуск на Природоматематическа гимназия „Проф. Емануил Иванов“ е най-важното събитие за нашето училище. Порасналите ни деца получават своя документ за завършено средно образование след дълги години обучение и ние с радост, но и с известна доза тъга се разделяме с тях и те поемат своя самостоятелен път в живота.
Тази учебна година не е обикновена – епидемия, дистанционно обучение, социална изолация, маски, дезинфекция, дистанциране..... Продължаваме да търсим баланса между грижата за физическото здраве на нас и близките ни и грижата за психическото ни оцеляване, т.е. нуждата да споделяме емоциите си с приятелите и общността, на която принадлежим.
За съжаление тази година всички колективни мероприятия, изискващи присъствие на много хора на едно място, са под въпрос до последния момент. Провеждането им зависи от епидемиологичната обстановка към съответния момент.
Както е известно в момента в Кюстендил има огнище на зараза с КОВИД-19. В тази връзка с цел избягване на струпване на много хора
О Т М Е Н Я М
обявената за 23 юни 2020 година от 18:00 часа Церемония по дипломирането на ВИПУСК 2020.
Вижте направената организация по виртуалното награждаване на първенците на випуск 2020 и получаване на дипломите от учениците ( по специално направен график).

 

ВИПУСК 2020  на Природоматематическа гимназия „Проф. Емануил Иванов“ ЗАВЪРШИ!

                Поздравления за семействата на зрелостниците! Нека децата ви да бъдат щастливи и успешни!

                Благодаря на класните ръководители и на заместник-директорите, които заедно подготвиха в много кратки срокове документите по завършването!

                Благодарности и за всички учители, допринесли за успеха на нашите зрелостници!

                Бъдете здрави!

                22 юни 2020 година

                Елена Стоилова, директор на ПМГ