Open menu

 На Деня на ПМГ – 22 май 2023 година бяха връчени наградите на всички ученици, които имат принос към общността – класираните на 1, 2 и 3 – то място на областни, национални и международни състезания. 

 По традиция от няколко години се връчват плакети и на най-активните участници в Ученическото самоуправление – на един ученик от прогимназиален етап и на един ученик от гимназиален етап. И през тази учебна година изборът беше много труден, поради голямата активност и принос на немалък брой ученици от гимназията, но най-последователни в разнопосочни дейности бяха: Десислава Стоянова, ученичка от 6б клас – с класен ръководител Светлин Кирилов и Божидара Крумова, ученичка от 11а клас – с класен ръководител Галина Горчева. Координаторът на дейностите, свързани с Ученическото самоуправление Лилия Механджийска, училищен психолог връчи отличията на двете момичета. 

 Уважаеми ученици, бъдете вдъхновени застъпници на разума, доброто и сговора. Бъдете здрави, силни, устойчиви, продуктивни пред предизвикателствата на живота. Продължавайте да оставяте своя дълбока следа, да осмисляте бъдещето и да заслужавате благодарността на общност ПМГ!

               ns1 ns2