ПРОЕКТ „НАШЕТО МУЗИКАЛНО-АКУСТИЧНО ПАНО”

2020/2021 учебна година е белязана и от проекта „Нашето музикално-акустично пано“. Във връзка с подобряване на акустиката и естетическата атмосфера в кабинета по музика се реализира проект за идейни проекти и реализирация на акустични пана.

Целта е те да заглушат остатъчните реверберационни звуци, които възпрепятстват нормалното провеждане на часовете, както и всички заедно – ученици и учители да създадат приятна естетическа и акустична атмосфера в кабинета по музика.
По идея на Светлин Кирилов – учител по музика, всеки клас имаше за задача да подготви по няколко проекта на музикална тематика. От тях чрез гласуване се избраха проектите победители, които бяха нарисувани на акустичните табла. В инициативата се включиха общо 40 ученика с 45 проекта. От тях чрез гласуване бяха избрани 23 проекта, които дадоха основа за реализирането на целият проект. Паната са изрисувани от учениците от клуба по рисуване с преподавател Детелина Тихолова, като на базата на предложените проекти, те доразвиха идеите и дадоха своето естетическо и творческо виждане за реализацията на проекта.
Като финална част от дейностите учениците се включиха в събитие по НП „Иновации в действие“ и рисуваха на тема STE(A)M върху тениски, заедно с гостуващи ученици от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Кюстендил.
Представяме ви изрисуваните и монтирани акустични табла.

   

pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-
pana-