Предстоящо

 

На 24 октомври 2021 година ще се отбележи 76 - годишнината от създаването на ООН.
Предоставяме Ви информация под формата на Наръчник за учителя под наслов: "ООН на 76 години".
Наръчникът е разработен от Дружеството за ООН в България по повод отбелязването на Деня на ООН през 2021 година.

Уважаеми родители,

Стартира НП „Отново заедно“ на МОН, целта на която е създаване на условия за дейности и комуникация на ученици и учители извън училището и семейство за преодоляване на негативните последици от неприсъственото обучение през последните две учебни години и за подпомагане на социализацията им.

Програмата предоставя възможност на ученици от 1. до 11.клас, подбрани по критерии, които са утвърдени от Педагогическия съвет на училището, финансиране на туристически пакет: настаняване – 5 нощувки, храна, транспорт, застраховка и допълнителни дейности. На група от 10 ученици има един учител за ръководител.

За ученици на ПМГ „Проф. Емануил Иванов” е организирано туристическо пътуване от 9 август 2021 г. до 14 август 2021 г. в гр. Приморско.

Кандидатите подават заявление и необходимите приложения на имейла на училището Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в училище при спазване на противоепидемичните мерки.

Срок за подаване на необходимите документи: до 16 юли 2021 г.; 12:00 ч.

 Комисия, определена със заповед на директора на училището, ще извършва подбор за участие на ученици в НП “Отново заедно”, 2021 г., МОН въз основа на приетите с решение на педагогическия съвет критерии. Критериите са описани в заявлението. Следва всеки родител, който кандидатства, да попълни заявлението и да приложи документи, където е необходимо. Комисията ще извърши класиране на кандидатите според броя на получените точки по обявените критерии.

 Приложения:

Заявление за участие в дейности по НП “Отново заедно”, 2021 г.

Критерии за определяне на ученици за участие в НП „Отново заедно“

На 24 юни 2021 година ( четвъртък) ще се проведе  Общински форум „Училищна панорама и панорама на професионалното образование - Кюстендил“, 

Организатори на форума: РУО – Кюстендил, ЦПЛР-ОДК - Кюстендил и Читалище „Братство“ 1869, гр. Кюстендил

Регионално управление на образованието – Кюстендил кани учениците, родителите, представители на образователните институции, представители на бизнеса и обществеността да вземат участие в Общински форум „Училищна панорама и панорама на професионалното образование - Кюстендил“,

Официално откриване на форума: 24.06.2021 г. от 14:00 часа пред Читалище „Братство“ 1869, гр. Кюстендил.

Посетете Общински форум „Училищна панорама и панорама на професионалното образование - Кюстендил“, за да намерите отговор на въпроса: Сега накъде?

На 17 юни 2021 година ще се проведе спортен празник на училището
Под ръководството на класните ръководители ще се организират посещение на културно-исторически забележителности или спортни дейности.

Участвайте и спортувайте!

Да бъдем активни и здрави!

На 11.06.2021 година от 17.00 часа в лесопарк "Хисарлъка" ще се проведе спортното състезание между родители, ученици ( 5, 6 и 7 клас) и учители.
Отправяме покана за участие, като Ви предоставяме Програмата на спортното събитие под наслов: „СТЪПКИ ЗАЕДНО“

 

На 2, 3 и 4 юни 2021 година нашето училище провежда мероприятия, свързани с НП "Иновации в действие".
Предлагаме Ви програмите на двете мероприятия:
- мобилност на учители и ученици по НП “Иновации в действие” в ПМГ “Проф. Емануил Иванов”- провежда се на 2 и 3 юни 2021 година, с участието на СУ “Св. Климент Охридски” гр. Костенец /иновативно/ и ОУ “Св. Паисий Хилендарски” гр. Кюстендил /неиновативно/
- конференция "Ние и гласът на времето" - регионален форум - провежда се на 3 и 4 юни 2021 година в конферентна зала на ПМГ.

Можете да се информирате за конференцията на следния сайт на конференцията - https://sites.google.com/pmgkn.com/forum