Open menu

Рейтинговата система на висшите училища в Република България, може да видите на следния линк: https://rsvu.mon.bg/

Уважаеми родители,
Уважаеми ученици,

Стартира НП „Отново заедно“ на МОН, целта на която е създаване на условия за дейности и комуникация на ученици и учители извън училището и семейство за преодоляване на негативните последици от неприсъственото обучение през последните две учебни години и за подпомагане на социализацията им.
Програмата предоставя възможност на ученици от 5. до 11.клас, подбрани по критерии, които са утвърдени от Педагогическия съвет на училището, финансиране на туристически пакет: настаняване – 5 нощувки, храна, транспорт, застраховка и допълнителни дейности. На група от 10 ученици има един учител за ръководител.
За ученици на ПМГ „Проф. Емануил Иванов” е организирано туристическо пътуване от 21 август 2022 г. до 26 август 2022 г. в Слънчев бряг, хотел Пауталия.
Кандидатите подават заявление и необходимите приложения на имейла на училището Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в канцеларията (каб. 201).

Срок за подаване на необходимите документи: до 24 юни 2022 г.; 13:00 ч.

Комисия, определена със заповед на директора на училището, ще извършва подбор за участие на ученици в НП “Отново заедно”, 2022 г., МОН въз основа на приетите с решение на педагогическия съвет критерии. Критериите са описани в заявлението. Следва всеки родител, който кандидатства, да попълни заявлението и да приложи документи, където е необходимо. Комисията ще извърши класиране на кандидатите според броя на получените точки по обявените критерии.
Брой места: 20.

 Приложения:
Заявление за участие в дейности по НП “Отново заедно”, 2022 г.
Критерии за определяне на ученици за участие в НП „Отново заедно“

 

 EduLab - школа за китайски език и езикови ваканции в Китай предлага за учениците на ПМГ:

- безплатен курс по китайски - 4 уч.ч.

- Летен лагер в Осоговска планина - от 05.09-10.09.2022 година.

 

Форма за записване: https://forms.gle/sh3nfSbgtZELcUww9

kitaj-
kitaj-
kitaj-
kitaj-

Кандидатстване в Академията на МВР

Предоставяме Ви материали за възможностите за обучение, условията и реда за кандидатстване в Академията на МВР и Предимствата и отговорността в работата на служителите в системата на Министерството на вътрешните работи.