\ ПМГ Кюстендил - „Космически изследвания в карти“

„Космически изследвания в карти“

Печат

Предстои виртуалната изложба „Космически изследвания в карти“, организирана по линия на образователна инициатива „Космическо училище“ Изложбата е авторска, представяща разработки на гл. ас. д-р Стефан Стаменов и доц. д-р Ваня Стаменова.
Изложбата е изцяло онлайн, и нейното откриване е на 6 октомври 2021 г, от 14:20 часа в рамките на Световната седмица на космоса, чествана в периода 4-10 октомври, част от календара на ООН.
Откриването и представянето на изложбата на 6 октомври ще бъде онлайн в платформата GoToMeeting, като за целта желаещите да присъстват на откриването трябва да се регистрират на следния линк Регистрация, като регистрацията ще бъде отворена до 10 часа на 6 октомври 2021 г. Продължителността на откриването и представянето на изложбата е около 40 мин., от 14:20 до 15:00 часа. Линковете за събитието ще бъдат разпратени до регистриралите се участници на 5 октомври 2021 г.
Виртуалната изложба ще бъде свободно достъпна на сайта на Космическо училище – https://exhibition.spaceschoolbg.eu/
За допълнителна информация и въпроси можете да се свържете с доц. д-р Ваня Стаменова, ИКИТ-БАН на тел. 0887435050 или с д-р Стефан Стаменов, ИКИТ-БАН на тел. 0877856559, както и на е-мейл адреса на Космическо училище: e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.