Open menu

 

На 25 ноември 2019 година на ПМГ гостуваха Дарин Маджаров и Юли Тонкин.
Дарин Маджаров е основател на онлайн платформата с видео уроци за училище „Уча.се“. Младият предприемач е отличен в класацията „30 под 30“ на Форбс България за 30 лидери под 30 годишна възраст, както и в класацията на Дарик за 40 вдъхновяващи, иновативни и смели хора под 40 годишна възраст.
Юли Тонкин е катализатор за промяна и стратег за успех. Помага на хората да открият и приложат инструменти, стратегии и ресурси за постигане на невероятни резултати и дълбоко удовлетворение. Писател, предприемач, инвеститор, създател и водещ на най-големите събития за личностно развитие в България – Несеминарът. Юли достига до стотици хиляди българи със своята мисия и помага на хората да живеят по-добър живот, живот по техните правила.

Срещата се очакваше с голямо нетърпение и премина при голям интерес с над 200 ученика в голямата спортна зала на училището. Учениците я определиха като вдъхновяваща и мотивираща. Пред директора Дарин нарече учениците на ПМГ страхотни, а срещата с тях вълнуваща и запомнящя се.

Благодарим на Дарин и Юли!

 

darin-
darin-
darin-
darin-
darin-