Open menu

На 26 август 2019г. в комплекс „Камчия“ бе открит семинарът „Извънкласните и извънучилищните дейности (занимания по интереси) – за устойчиво качествено обучение, възпитание, развитие и социализация на децата и учениците – 2019 г., организиран за шеста поредна година от Синдиката на българските учители, в партньорство с комплекс „Камчия“ и Фондация „Устойчиво развитие за България, под патронажа на Министерството на образованието и науката.

Тази година форумът е на тема „Хуманистична образователна среда в образователните институции за формиране на нравствени и духовни качества у децата и учениците“.
На 30 август 2019 година в актовата зала на Частно средно училище „Юрий Гагарин“, Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев връчи отличия и грамоти на учителите, участващи в националния конкурс на тема „Хуманистична образователна среда в образователните институции за формиране на нравствени и духовни качества у децата и учениците”, с което бе закрит и форум посветен на дейностите по интереси в системата на предучилищното и училищното образование.
Грамотата на издателските къщи Анубис, Булвест 2000 и Klett, се връчи на Биляна Йорданова, учител по информатика и ИТ за инициативата на клуб „Училищна телевизия PMG TV”.

Честита награда и на добър час на клуб „Училищна телевизия PMG TV” през новата 2019/2020 учебна година!

 

 

inov-
inov-
inov-
inov-
inov-