Новини

В началото на месец юли 2019 година ПМГ" Проф. Ем. Иванов" - Кюстендил получи дарение от VMware.
VMware е глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и технологиите за бизнес мобилност. Присъства на българския пазар вече 10 години.
Група специалисти, представители на VMware достави дарението в училището. То се състои от 15 лаптопа на 3 години - DELL Latitude-E7440 core i5/i7-(висок клас), с докинг станции, клавиатури, мишки, допънителни монитори и слушалки.
Наред с това получихме и два монитора 42" и средства за закупуване на още 4 телевизора LG-55".
Ръководството на ПМГ, преподавателският и ученическият колектив най - сърдечно благодарят на VMware и неговия екип, лично предоставил дарението на училището.

 

darenie-
darenie-
darenie-
darenie- mvare-
darenie- mvare-
darenie- mvare-
darenie- mvare-
darenie- mvare-
darenie- mvare-
darenie- mvare-
darenie- mvare-

На 3 и 4 юли 2019 година се проведе квалификационен курс на педегогическия персонал на ПМГ " Проф. Ем. Иванов" на тема: "Иновативни педагогически техники за овладяване на проблемното поведение при учениците".
Обсъдени бяха въпроси, свързани с тревожност, страх, агресивност и др., както и силата на работата в екип и превантивната работа.
Лектор на обучението бе доц. д-р Ицка Дерижан - преподавател в Югозападен университет - Благоевград.

 

 

 

povedenie-
povedenie-
povedenie-

На 22.06.2019 година. в София се проведе националния кръг на състезанието Лингвистично кенгуру.

На него взе участие ученикът от VI б клас на ПМГ "Проф. Ем. Иванов" - Велко Крумов. Той  се класира първи сред участниците в категорията V - VI клас на училищния кръг.

Велко успя да се представи блестящо и на националния кръг, като е сред победителите на трето място.

На 29.06. 2019 година беше награждаването на победителите, а ние пожелаваме на Велко да продължи и занапред да представя достойно нашето училище на национални състезания.

 

ling-kenguru-
ling-kenguru-